Overblik over Nürnberg

Den bayerske by Nürnberg er en af Tysklands spændende byer med en lang og interessant historie bag sig. Det er på samme tid også en moderne by med et omfattende net af gågader, fremragende museer og dejlige spisesteder, hvor man naturligvis kan smage de berømte pølser, Nürnberger Bratwürste.

Floden Pegnitz bugter sig gennem den gamle bydel og giver luft og dejlige scenerier i bybilledet. Over den gamle by troner kejserborgen sig som et symbol på kejserens og byens høje status i det Tysk-Romerske Rige, og historien sætter sit tydelige præg den dag i dag.

Byen lå på handelsveje, og det bragte stor rigdom til Nürnberg, hvor der blandt andet gennem middelalderen blev opført mange smukke byhuse, kirker, befæstninger og andre statelige anlæg, der ligger som perler på en snor i gaderne.

 

Om rejseguiden til Nürnberg
Antal ture: 5 ture i byen + ture i omegnen
Sider: 35
Udgivet: 2019
Forfatter: Stig Albeck
Forlag: Vamados.dk
Sprog: Dansk
ISBN: 978-87-93329-74-4

Om rejseguiden
Rejseguiden til Nürnberg giver dig overblik over seværdigheder og oplevelser i den tyske by. Læs om topseværdigheder og andre seværdigheder, og køb en rejseguide med turforslag og beskrivelser af alle byens vigtigste kirker, monumenter, palæer, museer m.v.

Nürnberg venter på dig, og på vamados.dk kan du også finde billige flybilletter og gode deals på hoteller til rejsen. Du vælger bare din rejsedatoer, og så får du forslag til fly og overnatning i og omkring byen.

 

Læs mere om Nürnberg og Tyskland
Rejseguide om Tyskland: vamados.dk/tyskland
Byturisme: tourismus.nuernberg.de
Tyskland turisme: www.germany.travel
Bytransport: www.vgn.de
Tyske jernbaner: www.db.de
Lufthavn: www.airport-nuernberg.de

 

Køb rejseguiden
Klik på knappen “Put i varekurv” for at købe rejseguiden. Herefter kommer du til betalingen, hvor du indtaster købs- og betalingsinformation. Efter gennemført betaling af guiden får du straks en kvittering med et link til download af dit køb. Du kan således downloade guiden med det samme eller bruge downloadlinket i e-mailen senere.

 

Brug rejseguiden
Når du køber rejseguiden til Nürnberg, får du bogen online, så du kan have den med på mobilen, din tablet eller computer – og du kan selvfølgelig også vælge af printe den. Brug kortene og turforslagene, og så får du en god og indholdsrig rejse.

    Gå ikke glip af gode tilbud!

    ER DU OPDATERET?

    gå ikke glip af gode tilbud, rejsenyt og inspiration

    TILMELD DIG VAMADOS NYHEDSBREV