Bridge, Calgary, Canada

 

Overblik over Calgary

Calgary er den sydlige af provinsen Albertas to storbyer; mod nord ligger Edmonton som den anden. Byen ligger smukt ved sammenløbet af floderne Bow River og Elbow River. Omgivelserne er prærieland, og de imponerende Rocky Mountains starter omkring 80 kilometer mod vest.

 

Byen er en af Canadas største, og den er et af landets økonomiske centre. Turismen er også stor i byen, som ligger godt for vejen til og gennem Rocky Mountains, som står højt på mange turisters ønskeliste. Bjergene og egnens vintervejr gjorde da også, at byen i 1988 var vært ved vinter-OL som den første by i Canada.

 

Om rejseguiden til Calgary
 • Antal ture: X ture i byen + ture i omegnen
 • Sider: XX
 • Udgivet: Udgives snart
 • Forfatter: Stig Albeck
 • Forlag: Vamados.dk
 • Sprog: Dansk
 • ISBN: 978-87-93491-XX-X

 

Om rejseguiden

Rejseguiden til Calgary giver dig overblik over seværdigheder og oplevelser i den canadiske by. Læs om topseværdigheder og andre seværdigheder, og køb en rejseguide med turforslag og beskrivelser af alle byens vigtigste kirker, monumenter, palæer, museer m.v.

 

Calgary venter på dig, og på vamados.dk kan du også finde billige flybilletter og gode deals på hoteller til rejsen. Du vælger bare din rejsedatoer, og så får du forslag til fly og overnatning i og omkring byen.

 

Læs mere om Calgary og Canada

 

Køb rejseguiden

Klik på knappen “Put i varekurv” for at købe rejseguiden. Herefter kommer du til betalingen, hvor du indtaster købs- og betalingsinformation. Efter gennemført betaling af guiden får du straks en kvittering med et link til download af dit køb. Du kan således downloade guiden med det samme eller bruge downloadlinket i e-mailen senere.

 

Brug rejseguiden

Når du køber rejseguiden til Calgary, får du bogen online, så du kan have den med på mobilen, din tablet eller computer – og du kan selvfølgelig også vælge af printe den. Brug kortene og turforslagene, og så får du en god og indholdsrig rejse.

  Gå ikke glip af gode tilbud!

  ER DU OPDATERET?

  gå ikke glip af gode tilbud, rejsenyt og inspiration

  TILMELD DIG VAMADOS NYHEDSBREV