Overblik over Bilbao

Bilbao i Nordspanien er en by, der for alvor blev et turistmål efter åbningen af Guggenheim Museum, men her er også så meget andet at komme efter. Det gælder både seværdigheder, omgivelserne og lokal gastronomi som Baskerlandets lækre pintxos, de små stykker brød med blandet pålæg.

På en tur i Bilbao er den gamle bydel, Casco Viejo, det rigtige sted at starte. Det er et kvarter med smalle gader, hyggelige pladser og farvestrålende bygninger. Der er naturligvis mange caféer, som man kan nyde mellem oplevelser med byens katedral, andre kirker og det arkæologiske museum.

Bilbaos vartegn er Frank Gehrys berømte museumsbygning med de spændende ydre kurver, hvor kunstmuseet Guggenheim ligger. Et besøg her er nærmest et must i byen, hvor man også kan besøge andre spændende museer. Det kan fx være Museo Euskal om Baskerlandets kultur.

Baskerlandet er også et område, der er værd at tage ture rundt i. Her er betagende kyststrækninger, smukke nationalparker og mange fine byer. Den meste kendte er San Sebastián, der også kendes som Donostia. Det er her, man finder den ikoniske strand, Playa de la Concha.

 

Om rejseguiden til Bilbao
Antal ture: X ture i byen + ture i omegnen
Sider: XX
Udgivet: Udgives snart
Forfatter: Stig Albeck
Forlag: Vamados.com
Sprog: Dansk
ISBN: 978-87-93491-XX-X

 

Om rejseguiden
Rejseguiden til Bilbao giver dig overblik over seværdigheder og oplevelser i den spanske by. Læs om topseværdigheder og andre seværdigheder, og køb en rejseguide med turforslag og beskrivelser af alle byens vigtigste kirker, monumenter, palæer, museer m.v.

Bilbao venter på dig, og på vamados.dk kan du også finde billige flybilletter og gode deals på hoteller til rejsen. Du vælger bare din rejsedatoer, og så får du forslag til fly og overnatning i og omkring byen.

 

Læs mere om Bilbao og Spanien
Rejseguide om Spanien: vamados.dk/spanien
Byturisme: bilbaoturismo.net

 

Køb rejseguiden
Klik på knappen “Put i varekurv” for at købe rejseguiden. Herefter kommer du til betalingen, hvor du indtaster købs- og betalingsinformation. Efter gennemført betaling af guiden får du straks en kvittering med et link til download af dit køb. Du kan således downloade guiden med det samme eller bruge downloadlinket i e-mailen senere.

 

Brug rejseguiden
Når du køber rejseguiden til Bilbao, får du bogen online, så du kan have den med på mobilen, din tablet eller computer – og du kan selvfølgelig også vælge af printe den. Brug kortene og turforslagene, og så får du en god og indholdsrig rejse.

    Gå ikke glip af gode tilbud!

    ER DU OPDATERET?

    gå ikke glip af gode tilbud, rejsenyt og inspiration

    TILMELD DIG VAMADOS NYHEDSBREV