Overblik over Australien

Fantastiske Australien ligger længere væk end de fleste andre steder. Til gengæld er seværdigheder utallige og naturen unik i verden. Store oplevelser venter, og de fleste ønsker sig tilbage til det smukke land efter første rejse.

Australien har nærmest alt at byde på. Storbyoplevelser står i kø i Sydney og Melbourne, der hver for sig har sit eget særkende. Mellem de to storbyer ligger den fredelige og hyggelige hovedstad, Canberra, der blev bygget som en planlagt by.

Tropiske Cairns og Darwin, vestlige Perth, sydlige Adelaide og tasmanske Hobart byder også på storbyoplevelser – med en så stor variation, der nærmest kun bliver overgået af den overvældende og allestedsnærværende australske natur.

 

Om rejseguiden
Rejseguiden til Australien giver dig overblik over seværdigheder og oplevelser i australske byer. Læs om topseværdigheder og andre seværdigheder, og køb en rejseguide med turforslag og beskrivelser af alle byens vigtigste kirker, monumenter, palæer, museer m.v.

Australien venter på dig, og på vamados.dk kan du også finde billige flybilletter og gode deals på hoteller til rejsen. Du vælger bare din rejsedatoer, og så får du forslag til fly og overnatning i og omkring byen.

 

Læs mere om Australien

Rejseguide om Canberra: vamados.dk/canberra
Australien turisme: www.australia.com

 

Køb rejseguiden
Klik på knappen “Put i varekurv” for at købe rejseguiden. Herefter kommer du til betalingen, hvor du indtaster købs- og betalingsinformation. Efter gennemført betaling af guiden får du straks en kvittering med et link til download af dit køb. Du kan således downloade guiden med det samme eller bruge downloadlinket i e-mailen senere.

 

Brug rejseguiden
Når du køber rejseguiden til Australien og landets byer, får du bøgerne online, så du kan have dem med på mobilen, din tablet eller computer – og du kan selvfølgelig også vælge af printe dem. Brug kortene og turforslagene, og så får du en god og indholdsrig rejse.

    Gå ikke glip af gode tilbud!

    ER DU OPDATERET?

    gå ikke glip af gode tilbud, rejsenyt og inspiration

    TILMELD DIG VAMADOS NYHEDSBREV