Overblik over Spanien

Spanien er velbeliggende på Den Iberiske Halvø mellem Atlanterhavet og Middelhavet. Landet har en varieret natur fra tørre, varme områder til egne med mere nedbør – alt sammen dog under et mildt klima, der lokker mange turister året rundt.

Hovedstaden Madrid er residensby for den spanske monark, og der har byen været gennem århundreder. Det er noget, der kan ses med Madrids fine kongeslot, store kirker, fornemme museer m.m.

Catalanske Barcelona ligger ved Middelhavet, og nogle af Spaniens utallige og fantastiske strande ligger i hjertet af storbyen. Barcelona er hjemsted for Gaudís værker, La Rambla og utallige hyggelige og spændende steder.

 

Om rejseguiden
Rejseguiden til Spanien giver dig overblik over seværdigheder og oplevelser i spanske byer. Læs om topseværdigheder og andre seværdigheder, og køb en rejseguide med turforslag og beskrivelser af alle byens vigtigste kirker, monumenter, palæer, museer m.v.

Spanien venter på dig, og på vamados.dk kan du også finde billige flybilletter og gode deals på hoteller til rejsen. Du vælger bare din rejsedatoer, og så får du forslag til fly og overnatning i og omkring byen.

 

Læs mere om Spanien

Rejseguide om Madrid: vamados.dk/madrid
Spanien turisme: www.spain.info

 

Køb rejseguiden
Klik på knappen “Put i varekurv” for at købe rejseguiden. Herefter kommer du til betalingen, hvor du indtaster købs- og betalingsinformation. Efter gennemført betaling af guiden får du straks en kvittering med et link til download af dit køb. Du kan således downloade guiden med det samme eller bruge downloadlinket i e-mailen senere.

 

Brug rejseguiden
Når du køber rejseguiden til Spanien og landets byer, får du bøgerne online, så du kan have dem med på mobilen, din tablet eller computer – og du kan selvfølgelig også vælge af printe dem. Brug kortene og turforslagene, og så får du en god og indholdsrig rejse.

    Gå ikke glip af gode tilbud!

    ER DU OPDATERET?

    gå ikke glip af gode tilbud, rejsenyt og inspiration

    TILMELD DIG VAMADOS NYHEDSBREV