Overblik over Rotterdam

Rotterdam er Hollands næststørste by, og den er kendt for flere ting; ikke mindst for en strålende søfartshistorie og Europas største havn. Den er udvikling fra byens centrum og hele vejen til udmundingen af Nieuwe Maas i Nordsøen vest for byen.
De maritime oplevelser sætter præg på byen, der byder på mange dejlige miljøer langs vanadet og omkring gamle havneanlæg. Hertil kommer nogle fremragende søfartsmuseer og naturligvis muligheden for at sejle en tur på havnen med en af byens mange rundfarter.
Rotterdam er også en by med spændende moderne arkitektur, og den er derved en interessant kontrast til fx det gamle Amsterdam. Boligerne Kubuswonungen, broen Erasmusbrug og den uforglemmelige Markthal er gode eksempler, der danner byen sammen med enkelte partier fra det oprindelige Rotterdam.

Området omkring den hollandske storby giver mange muligheder for ture ud af byen. Her er bymæssige højdepunkter som Amsterdam og Antwerpen, og man kan også nyde de hollandske landskab med kanaler og møller. Residensbyen Haag og Scheveningens strande ligger også tæt på.

 

Om rejseguiden til Rotterdam
Antal ture: X ture i byen + ture i omegnen
Sider: XX
Udgivet: Udgives snart
Forfatter: Stig Albeck
Forlag: Vamados.com
Sprog: Dansk
ISBN: 978-87-93491-XX-X

 

Om rejseguiden
Rejseguiden til Rotterdam giver dig overblik over seværdigheder og oplevelser i den hollandske by. Læs om topseværdigheder og andre seværdigheder, og køb en rejseguide med turforslag og beskrivelser af alle byens vigtigste kirker, monumenter, palæer, museer m.v.

Rotterdam venter på dig, og på vamados.dk kan du også finde billige flybilletter og gode deals på hoteller til rejsen. Du vælger bare din rejsedatoer, og så får du forslag til fly og overnatning i og omkring byen.

 

Læs mere om Rotterdam og Holland
Rejseguide om Holland: vamados.dk/holland
Byturisme: rotterdam.info

 

Køb rejseguiden
Klik på knappen “Put i varekurv” for at købe rejseguiden. Herefter kommer du til betalingen, hvor du indtaster købs- og betalingsinformation. Efter gennemført betaling af guiden får du straks en kvittering med et link til download af dit køb. Du kan således downloade guiden med det samme eller bruge downloadlinket i e-mailen senere.

 

Brug rejseguiden
Når du køber rejseguiden til Rotterdam, får du bogen online, så du kan have den med på mobilen, din tablet eller computer – og du kan selvfølgelig også vælge af printe den. Brug kortene og turforslagene, og så får du en god og indholdsrig rejse.

    Gå ikke glip af gode tilbud!

    ER DU OPDATERET?

    gå ikke glip af gode tilbud, rejsenyt og inspiration

    TILMELD DIG VAMADOS NYHEDSBREV