Overblik over Nordirland

Nordirland er en del af Det Forenede Konferige og udgør den nordøstlige del af øen Irland. Med sin geografiske beliggenhed mellem Storbritannien og Irland er der udbredt samarbejde med begge nationer, og politisk er der en autonomi, hvor den britiske regering i London varetager en del af fx internationale relationer.
Det nordirske landskab er smukt og grønt som resten af Irland. Det er præget af kuperede områder med smukke og dramatiske kyststrækninger. Der er også store søer i regionen, hvor Lough Neagh er den største på De Britiske Øer.
Hovedstaden Belfast er en gammel industriby, hvor ny udvikling og vækst har bidraget med nye, spændende seværdigheder de sidste årtier. Det måske mest kendte eksempel er Titanic Belfast, hvor historien om skibet bliver formidlet i et arkitektonisk vartegn for byen og for Nordirland.
Londonderry er Nordirlands næststørste by, og også her er der meget at se. Det gælder også i landskabet mellem de to byer, og mange tager på ture langs den smukke nordkyst, hvor man bl.a. kan opleve basaltklipperne Giant’s Causeway, der er optaget på UNESCO’s liste over naturarv.

Om rejseguiden
Rejseguiden til Nordirland giver dig overblik over seværdigheder og oplevelser i nordirske byer. Læs om topseværdigheder og andre seværdigheder, og køb en rejseguide med turforslag og beskrivelser af alle byens vigtigste kirker, monumenter, palæer, museer m.v.

Nordirland venter på dig, og på vamados.dk kan du også finde billige flybilletter og gode deals på hoteller til rejsen. Du vælger bare din rejsedatoer, og så får du forslag til fly og overnatning i og omkring byen.

Læs mere om Nordirland

Rejseguide om Dublin: vamados.dk/belfast
Nordirland turisme: discovernorthernireland.com

Køb rejseguiden
Klik på knappen “Put i varekurv” for at købe rejseguiden. Herefter kommer du til betalingen, hvor du indtaster købs- og betalingsinformation. Efter gennemført betaling af guiden får du straks en kvittering med et link til download af dit køb. Du kan således downloade guiden med det samme eller bruge downloadlinket i e-mailen senere.

Brug rejseguiden
Når du køber rejseguiden til Nordirland og landets byer, får du bøgerne online, så du kan have dem med på mobilen, din tablet eller computer – og du kan selvfølgelig også vælge af printe dem. Brug kortene og turforslagene, og så får du en god og indholdsrig rejse.

    Gå ikke glip af gode tilbud!

    ER DU OPDATERET?

    gå ikke glip af gode tilbud, rejsenyt og inspiration

    TILMELD DIG VAMADOS NYHEDSBREV