Warszawa rejseguide

Overblik over Warszawa

Den polske hovedstad er en af det østlige Europas store og historiske hovedstæder, og ikke mange steder har som Warszawa oplevet turbulente tider. I de seneste århundreder har byen gennemgået flere delinger af og magtovertagelser i Polen, og i nyere tid blev omkring 85 % af Warszawa lagt i ruiner under 2. Verdenskrig.

 

Gang på gang har byen rejst sig igen, og i dag ligger de mange smukke bygninger fra det historiske bycentrum genopført i deres oprindelige og fornemme ydre. De seneste årtiers store investering i nybyggerier har givet yderligere atmosfære, hvor historisk og nyt mødes.

 

Om rejseguiden til Warszawa
 • Antal ture: 7 ture i byen + ture i omegnen
 • Sider: 48
 • Udgivet: 2019
 • Forfatter: Stig Albeck
 • Forlag: Vamados.dk
 • Sprog: Dansk
 • ISBN: 978-87-93329-31-7

 

Om rejseguiden

Rejseguiden til Warszawa giver dig overblik over seværdigheder og oplevelser i den polske by. Læs om topseværdigheder og andre seværdigheder, og køb en rejseguide med turforslag og beskrivelser af alle byens vigtigste kirker, monumenter, palæer, museer m.v.

 

Warszawa venter på dig, og på vamados.dk kan du også finde billige flybilletter og gode deals på hoteller til rejsen. Du vælger bare din rejsedatoer, og så får du forslag til fly og overnatning i og omkring byen.

 

Læs mere om Warszawa og Polen

 

Køb rejseguiden

Klik på knappen “Put i varekurv” for at købe rejseguiden. Herefter kommer du til betalingen, hvor du indtaster købs- og betalingsinformation. Efter gennemført betaling af guiden får du straks en kvittering med et link til download af dit køb. Du kan således downloade guiden med det samme eller bruge downloadlinket i e-mailen senere.

 

Brug rejseguiden

Når du køber rejseguiden til Warszawa, får du bogen online, så du kan have den med på mobilen, din tablet eller computer – og du kan selvfølgelig også vælge af printe den. Brug kortene og turforslagene, og så får du en god og indholdsrig rejse.

  Gå ikke glip af gode tilbud!

  ER DU OPDATERET?

  gå ikke glip af gode tilbud, rejsenyt og inspiration

  TILMELD DIG VAMADOS NYHEDSBREV