Overblik over Vladivostok

Vladivostok er en af Ruslands østligste storbyer, og det er en spændende by, og på mange måde er en tur hertil som at være i Europa på trods af beliggenheden ved den russiske Stillehavskyst. På den måde oplever man både den rige russiske kultur og lokal historie og kultur.

For mange er Vladivostok det samme som endestationen for Den Transsibiriske Jernbane og derved målet for en stor rejse. Det er den også, men den smukt beliggende storby har så mange seværdigheder, museer og aktivitetsmuligheder, at den i sig selv er værd at tage til uden nødvendigvis at tage på den 9.288 km lange togrejse fra Moskva.

En tur ad hovedstrøget Svetlanskaja skal man tage sig tid til i Vladivostok. Her ligger mange af de smukke bygninger, der blev opført i starten af 1900-tallet. Promenaderne langs vandet og udsigten fra Ørneredenhøjen skal man også huske, og det gælder også spadsereturen til Egersheld Fyrtårn, hvor man man havet til alle sider.

Vladivostoks omgivelserne er også spændende med gode muligheder for oplevelser. Man kan fx tage Den Transsibiriske Jernbane mod vest og blot stå af i Khabarovsk eller en anden station tæt på byen. Byens oceanarium er også et besøg værd, lige som der ikke er langs til grænserne mod Kina og Nordkorea herfra.

Om rejseguiden til Vladivostok
Antal ture: X ture i byen + ture i omegnen
Sider: Kommer snart
Udgivet: Kommer snart
Forfatter: Stig Albeck
Forlag: Vamados.com
Sprog: Dansk
ISBN: 978-87-93491-XX-X
Om rejseguiden
Rejseguiden til Vladivostok giver dig overblik over seværdigheder og oplevelser i den tyske by. Læs om topseværdigheder og andre seværdigheder, og køb en rejseguide med turforslag og beskrivelser af alle byens vigtigste kirker, monumenter, palæer, museer m.v.

Vladivostok venter på dig, og på vamados.dk kan du også finde billige flybilletter og gode deals på hoteller til rejsen. Du vælger bare din rejsedatoer, og så får du forslag til fly og overnatning i og omkring byen.

Læs mere om Vladivostok og Rusland
Byturisme: magdeburg-tourist.de
Tyskland turisme: www.germany.travel
Bytransport: mvbnet.de
Tyske jernbaner: www.db.de
Leipzig/Halle Lufthavn: mdf-ag.com
Hannover Lufthavn: hannover-airport.de
Berlins lufthavne: berlin-airport.de

Køb rejseguiden
Klik på knappen “Put i varekurv” for at købe rejseguiden. Herefter kommer du til betalingen, hvor du indtaster købs- og betalingsinformation. Efter gennemført betaling af guiden får du straks en kvittering med et link til download af dit køb. Du kan således downloade guiden med det samme eller bruge downloadlinket i e-mailen senere.

Brug rejseguiden
Når du køber rejseguiden til Vladivostok, får du bogen online, så du kan have den med på mobilen, din tablet eller computer – og du kan selvfølgelig også vælge af printe den. Brug kortene og turforslagene, og så får du en god og indholdsrig rejse.

    Gå ikke glip af gode tilbud!

    ER DU OPDATERET?

    gå ikke glip af gode tilbud, rejsenyt og inspiration

    TILMELD DIG VAMADOS NYHEDSBREV