Overblik over Khabarovsk

Khabarovsk er en af de største byer i det russiske Fjernøsten, og på trods af beliggenheden få kilometer fra Kina er et besøg i byen som at komme til en europæisk storby. Khabarovsk ligger ved Amur-flodens bred, og den giver muligheder for dejlige spadsereture i byens centrum.

Den Transsibiriske Jernbane kører mellem hovedstaden Moskva og Stillehavsbyen Vladivostok. Khabarovsk er en af de vigtigste stationer på den østlige del af banen, og mange kommer til byen med jernbanen og over en af Ruslands mest kendte broer; den lange bro over Amur.

Khabarovsk har en del seværdigheder, og det er værd at bruge tid på at gå ture i centrum, hvor Leninpladsen er et af Ruslands største byrum. Herfra kan man gå ad hovedgaderne mod Amur og undervejs se flere smukke kirker, teatre, museer, monumenter og meget andet.

Fra flodpromenaderne i Khabarovsk kan man nyde en panoramaudsigt over Amur og næsten til Kina, der ligger med sydvest. I sæsonen kan man også tage på sejlture på floden og se Khabarovsk fra et andet perspektiv. Vil man ud af byen og se omegnen, er små strækninger på Den Transsibiriske Jernbane naturligvis også en mulighed.

Om rejseguiden til Khabarovsk
Antal ture: X ture i byen + ture i omegnen
Sider: Kommer snart
Udgivet: Kommer snart
Forfatter: Stig Albeck
Forlag: Vamados.com
Sprog: Dansk
ISBN: 978-87-93491-XX-X

Om rejseguiden
Rejseguiden til Khabarovsk giver dig overblik over seværdigheder og oplevelser i den tyske by. Læs om topseværdigheder og andre seværdigheder, og køb en rejseguide med turforslag og beskrivelser af alle byens vigtigste kirker, monumenter, palæer, museer m.v.

Khabarovsk venter på dig, og på vamados.dk kan du også finde billige flybilletter og gode deals på hoteller til rejsen. Du vælger bare din rejsedatoer, og så får du forslag til fly og overnatning i og omkring byen.

Læs mere om Khabarovsk og Rusland
Byturisme: magdeburg-tourist.de
Tyskland turisme: www.germany.travel
Bytransport: mvbnet.de
Tyske jernbaner: www.db.de
Leipzig/Halle Lufthavn: mdf-ag.com
Hannover Lufthavn: hannover-airport.de
Berlins lufthavne: berlin-airport.de

Køb rejseguiden
Klik på knappen “Put i varekurv” for at købe rejseguiden. Herefter kommer du til betalingen, hvor du indtaster købs- og betalingsinformation. Efter gennemført betaling af guiden får du straks en kvittering med et link til download af dit køb. Du kan således downloade guiden med det samme eller bruge downloadlinket i e-mailen senere.

Brug rejseguiden
Når du køber rejseguiden til Khabarovsk, får du bogen online, så du kan have den med på mobilen, din tablet eller computer – og du kan selvfølgelig også vælge af printe den. Brug kortene og turforslagene, og så får du en god og indholdsrig rejse.

    Gå ikke glip af gode tilbud!

    ER DU OPDATERET?

    gå ikke glip af gode tilbud, rejsenyt og inspiration

    TILMELD DIG VAMADOS NYHEDSBREV