Overblik over Tjumen

Tjumen er en af de kendte byer øst for Ural. Den blev grundlagt i 1586 som den første egentlige russiske bebyggelse i Sibirien, og den blev etableret i forbindelse med Ruslands ekspansion mod øst. Som knudepunkt for transport over land og på Tura-floden udviklede Tjumen sig hurtigt til en handelsby og senere en vigtig industriby.

Langs Turas bredder ligger det moderne Tjumen, og ved floden kan man gå ad byens dejlige promenader, der strækker sig gennem hele centrum. Denne tur er blandt de mest populære for byens borgere, og der er masser af aktiviteter og seværdigheder undervejs.

I Tjumen kan man se mange kirker og klostre i smuk russisk arkitektur. En del af dem ligger tæt på Tura, og derved er de med til at danne nogle smukke panoramaer, når man kigger på byens skyline. Nogle af kirkerne går tilbage til tiden, hvor Tjumen var en meget mindre by end i dag.

Den moderne by spreder sig fra Centralpladsen og gaderne Lenina og Respubliki. Her er der indkøbscentre, teater, koncertsale, åbne pladser og meget andet. Et særligt sted, man bør besøge, er den fint anlagte Blomsterboulevarden med masser af aktiviteter.

Om rejseguiden til Tjumen
Antal ture: X ture i byen + ture i omegnen
Sider: Kommer snart
Udgivet: Kommer snart
Forfatter: Stig Albeck
Forlag: Vamados.com
Sprog: Dansk
ISBN: 978-87-93491-XX-X

Om rejseguiden
Rejseguiden til Tjumen giver dig overblik over seværdigheder og oplevelser i den tyske by. Læs om topseværdigheder og andre seværdigheder, og køb en rejseguide med turforslag og beskrivelser af alle byens vigtigste kirker, monumenter, palæer, museer m.v.

Tjumen venter på dig, og på vamados.dk kan du også finde billige flybilletter og gode deals på hoteller til rejsen. Du vælger bare din rejsedatoer, og så får du forslag til fly og overnatning i og omkring byen.

Læs mere om Tjumen og Rusland
Rusland information: vamados.dk/rusland
Tjumen turisme: visittyumen.ru
Rusland turisme: russiatourism.ru
Russiske jernbaner: rzd.ru
Tjita Lufthavn: aerochita.ru

Køb rejseguiden
Klik på knappen “Put i varekurv” for at købe rejseguiden. Herefter kommer du til betalingen, hvor du indtaster købs- og betalingsinformation. Efter gennemført betaling af guiden får du straks en kvittering med et link til download af dit køb. Du kan således downloade guiden med det samme eller bruge downloadlinket i e-mailen senere.

Brug rejseguiden
Når du køber rejseguiden til Tjumen, får du bogen online, så du kan have den med på mobilen, din tablet eller computer – og du kan selvfølgelig også vælge af printe den. Brug kortene og turforslagene, og så får du en god og indholdsrig rejse.

    Gå ikke glip af gode tilbud!

    ER DU OPDATERET?

    gå ikke glip af gode tilbud, rejsenyt og inspiration

    TILMELD DIG VAMADOS NYHEDSBREV