Oslo rejseguide

Overblik over Oslo

Oslo er en hyggelig by med korte afstande mellem seværdighederne, der tæller kirker, museer, kongeslottet, det kendte rådhus og naturligvis Karl Johans Gate. Den gamle bydel, Kvadraturen, er der, hvor kong Christian IV etablerede Christiania, som blev startskuddet til den nuværende by. I Kvadraturen ligger stemningsfulde 1600-talshuse, og i denne del ligger også fæstningen Akershus, der fra år 1300 var kongens residens.

 

Nærheden til vandet mærker og ser man mange steder. Den smukke plads foran rådhuset eller Operahusets tag hører til blandt de bedste steder at betragte fjorden, der gennem tiden har bragt det maritime til byen. Begge steder valfarter turister og borgere, og de hører begge til byens mest populære steder at nyde solen fra.

 

Om rejseguiden til Oslo
 • Antal ture: 5 ture i byen + ture i omegnen
 • Sider: 34
 • Udgivet: 2019
 • Forfatter: Stig Albeck
 • Forlag: Vamados.dk
 • Sprog: Dansk
 • ISBN: 978-87-93329-53-9

 

Om rejseguiden

Rejseguiden til Oslo giver dig overblik over seværdigheder og oplevelser i den norske by. Læs om topseværdigheder og andre seværdigheder, og køb en rejseguide med turforslag og beskrivelser af alle byens vigtigste kirker, monumenter, palæer, museer m.v.

 

Oslo venter på dig, og på vamados.dk kan du også finde billige flybilletter og gode deals på hoteller til rejsen. Du vælger bare din rejsedatoer, og så får du forslag til fly og overnatning i og omkring byen.

 

Læs mere om Oslo og Norge

 

Køb rejseguiden

Klik på knappen “Put i varekurv” for at købe rejseguiden. Herefter kommer du til betalingen, hvor du indtaster købs- og betalingsinformation. Efter gennemført betaling af guiden får du straks en kvittering med et link til download af dit køb. Du kan således downloade guiden med det samme eller bruge downloadlinket i e-mailen senere.

 

Brug rejseguiden

Når du køber rejseguiden til Oslo, får du bogen online, så du kan have den med på mobilen, din tablet eller computer – og du kan selvfølgelig også vælge af printe den. Brug kortene og turforslagene, og så får du en god og indholdsrig rejse.

  Gå ikke glip af gode tilbud!

  ER DU OPDATERET?

  gå ikke glip af gode tilbud, rejsenyt og inspiration

  TILMELD DIG VAMADOS NYHEDSBREV