Overblik over Kazan

Kazan er hovedstaden i den russiske republik Tatarstan, og her kan man opleve den spændende og elegante blanding af russisk og tatarisk kultur. Blandingen kan bl.a. se på byens arkitektur og gastronomi. Kazan er også en af Ruslands største byer og den folkerigeste langs floden Volga.

Kazan blev grundlagt af mongolernes Gyldne Horde i 1200-tallet, og i 1438 blev den hovedstad i Kazankhanatet. Byen blev russisk med Ivan IV’s erobring af Kazan i 1552, of Ivan startede straks anlægget af Kazans Kreml, der er byens største seværdighed og siden år 2000 optaget på UNESCO’s kulturarvsliste.

Der er en masse at se i byen ved bredderne af Volga og Kazanka. I Kazan Kreml troner de smukke ortodokse løgkupler ved siden af nybyggede minareter bag de hvide mure. Og i anlægget kan man besøge interessante museer og fine kirker samt nyde en spadseretur i byens gamle centrum.

Gaden ul. Baumana er Kazans lange og travle strøggade, og en tur her er et must, når man besøger byen. Her ligger seværdigheder ved siden af forretninger og caféer i massevis. På turen rundt i byen kan man også se det imponerende Landbrugspalads og nyde roen langs floderne, der sætter naturlige præg på byen.

Om rejseguiden til Kazan
Antal ture: X ture i byen + ture i omegnen
Sider: Kommer snart
Udgivet: Kommer snart
Forfatter: Stig Albeck
Forlag: Vamados.com
Sprog: Dansk
ISBN: 978-87-93491-XX-X

Om rejseguiden
Rejseguiden til Kazan giver dig overblik over seværdigheder og oplevelser i den tyske by. Læs om topseværdigheder og andre seværdigheder, og køb en rejseguide med turforslag og beskrivelser af alle byens vigtigste kirker, monumenter, palæer, museer m.v.

Kazan venter på dig, og på vamados.dk kan du også finde billige flybilletter og gode deals på hoteller til rejsen. Du vælger bare din rejsedatoer, og så får du forslag til fly og overnatning i og omkring byen.

Læs mere om Kazan og Rusland
Rusland information: vamados.dk/rusland
Kazan information: kzn.ru
Rusland turisme: russiatourism.ru
Russiske jernbaner: rzd.ru
Byens lufthavn: aerochita.ru

Køb rejseguiden
Klik på knappen “Put i varekurv” for at købe rejseguiden. Herefter kommer du til betalingen, hvor du indtaster købs- og betalingsinformation. Efter gennemført betaling af guiden får du straks en kvittering med et link til download af dit køb. Du kan således downloade guiden med det samme eller bruge downloadlinket i e-mailen senere.

Brug rejseguiden
Når du køber rejseguiden til Kazan, får du bogen online, så du kan have den med på mobilen, din tablet eller computer – og du kan selvfølgelig også vælge af printe den. Brug kortene og turforslagene, og så får du en god og indholdsrig rejse.

    Gå ikke glip af gode tilbud!

    ER DU OPDATERET?

    gå ikke glip af gode tilbud, rejsenyt og inspiration

    TILMELD DIG VAMADOS NYHEDSBREV