Overblik over Zambia

Zambia ligger i det sydlige Afrika, og det er et land, der blandt andet er kendt for en smuk natur og for det dyreliv, man kan opleve i denne del af kontinentet. Det er også et land med spændende byer og oplevelser over hele landet.

Lusaka er Zambias hovedstad, og her er der både storbystemning på hovedstrøget Cairo Road og afslappet stemning i kvartererne rundt om centrum. Man kan blandt andet se en spændende kulturlandsby, Zambias fine nationalmuseum, flere monumenter og en række bygninger fra den britiske tid.

Der er flere seværdige byer rundt omkring i Zambia. En spændende måde at komme rundt på er med busser, hvor man oplever landskaber og landsbyer, og en populær tur er den mellem Lusaka og Livingstone. I Livingstone er der en skøn stemning med en blanding af kolonitid og dagens moderne Zambia.

 

Om rejseguiden
Rejseguiden til Zambia giver dig overblik over seværdigheder og oplevelser i zambiske byer. Læs om topseværdigheder og andre seværdigheder, og køb en rejseguide med turforslag og beskrivelser af alle byens vigtigste kirker, monumenter, palæer, museer m.v.

Zambia venter på dig, og på vamados.dk kan du også finde billige flybilletter og gode deals på hoteller til rejsen. Du vælger bare din rejsedatoer, og så får du forslag til fly og overnatning i og omkring byen.

 

Læs mere om Zambia

Rejseguide om Lusaka: vamados.dk/lusaka
Zambia turisme: www.zambiatourism.com

 

Køb rejseguiden
Klik på knappen “Put i varekurv” for at købe rejseguiden. Herefter kommer du til betalingen, hvor du indtaster købs- og betalingsinformation. Efter gennemført betaling af guiden får du straks en kvittering med et link til download af dit køb. Du kan således downloade guiden med det samme eller bruge downloadlinket i e-mailen senere.

 

Brug rejseguiden
Når du køber rejseguiden til Zambia og landets byer, får du bøgerne online, så du kan have dem med på mobilen, din tablet eller computer – og du kan selvfølgelig også vælge af printe dem. Brug kortene og turforslagene, og så får du en god og indholdsrig rejse.

    Gå ikke glip af gode tilbud!

    ER DU OPDATERET?

    gå ikke glip af gode tilbud, rejsenyt og inspiration

    TILMELD DIG VAMADOS NYHEDSBREV