Overblik over Perm

Perm er en af Ruslands mange millionbyer, og den ligger smukt ved Kama-flodens bredder. Byens historie går tilbage til anlægget af et kobbersmelteværk i 1723, og værkets udviklet blev til en landsby med navnet Jagoshikha. Navnet Perm kom til i 1781, og i perioden 1940-1957 hed byen officielt Molotov.

Perms start som industriby er en status, den også har i dag. Storbyen er strategisk velbeliggende ved bl.a. Kama og Den Transsibiriske Jernbane, og den er knudepunkt og et af de industrielle og økonomiske centre i Ural-regionen.

Centrum af Perm ligger syd for Kama, og her er der flere ting at se. Ved floden kan man gå ad moderne promenader, hvorfra der er en fin udsigt over floden og den centrale bro, der leder til Perms nordlige forstæder. Det er også ved floden, at man kan se den smukke Perm-1-banegård.

I byen ligger flere smukke kirker med den imponerende katedral som den mest seværdige. Man kan også se flere spændende museer som fx det statslige kunstmuseum og museet for samtidskunst. En særlig kendt seværdighed er skulpturen af Perms Bjørn, der står på en af byens mange pladser.

Om rejseguiden til Perm
Antal ture: X ture i byen + ture i omegnen
Sider: Kommer snart
Udgivet: Kommer snart
Forfatter: Stig Albeck
Forlag: Vamados.com
Sprog: Dansk
ISBN: 978-87-93491-XX-X

Om rejseguiden
Rejseguiden til Perm giver dig overblik over seværdigheder og oplevelser i den tyske by. Læs om topseværdigheder og andre seværdigheder, og køb en rejseguide med turforslag og beskrivelser af alle byens vigtigste kirker, monumenter, palæer, museer m.v.

Perm venter på dig, og på vamados.dk kan du også finde billige flybilletter og gode deals på hoteller til rejsen. Du vælger bare din rejsedatoer, og så får du forslag til fly og overnatning i og omkring byen.

Læs mere om Perm og Rusland
Rusland information: vamados.dk/rusland
Perm turisme: visitperm.ru
Rusland turisme: russiatourism.ru
Russiske jernbaner: rzd.ru
Perm Lufthavn: aerochita.ru

Køb rejseguiden
Klik på knappen “Put i varekurv” for at købe rejseguiden. Herefter kommer du til betalingen, hvor du indtaster købs- og betalingsinformation. Efter gennemført betaling af guiden får du straks en kvittering med et link til download af dit køb. Du kan således downloade guiden med det samme eller bruge downloadlinket i e-mailen senere.

Brug rejseguiden
Når du køber rejseguiden til Perm, får du bogen online, så du kan have den med på mobilen, din tablet eller computer – og du kan selvfølgelig også vælge af printe den. Brug kortene og turforslagene, og så får du en god og indholdsrig rejse.

    Gå ikke glip af gode tilbud!

    ER DU OPDATERET?

    gå ikke glip af gode tilbud, rejsenyt og inspiration

    TILMELD DIG VAMADOS NYHEDSBREV