Napoli rejseguide

Overblik over Napoli

Den syditalienske hovedstad og tidligere residensby Napoli møder besøgende med et væld af imponerende oplevelser og byens nærmest kaotiske charme; uanset om det er kultur, natur eller gastronomi, man er ude efter. Byen har ganske enkelt det hele og er en skøn og uforglemmelig oplevelse.

 

I den gamle bydel er gaderne smalle med skønne oaser af pladser ind imellem de mange kirker, statuer og de utallige øvrige smukke bygningsværker, der emmer af patina og italiensk charme – og ekstra meget, når kirke- og spisetiderne nærmer sig. Det gælder blot om at være nysgerrig og snuse atmosfæren i sig.

 

Om rejseguiden til Napoli
 • Antal ture: 5 ture i byen + ture i omegnen
 • Sider: 42
 • Udgivet: 2019
 • Forfatter: Stig Albeck
 • Forlag: Vamados.dk
 • Sprog: Dansk
 • ISBN: 978-87-93491-00-7

 

Om rejseguiden

Rejseguiden til Napoli giver dig overblik over seværdigheder og oplevelser i den italienske by. Læs om topseværdigheder og andre seværdigheder, og køb en rejseguide med turforslag og beskrivelser af alle byens vigtigste kirker, monumenter, palæer, museer m.v.

 

Napoli venter på dig, og på vamados.dk kan du også finde billige flybilletter og gode deals på hoteller til rejsen. Du vælger bare din rejsedatoer, og så får du forslag til fly og overnatning i og omkring byen.

 

Læs mere om Napoli og Italien

 

Køb rejseguiden

Klik på knappen “Put i varekurv” for at købe rejseguiden. Herefter kommer du til betalingen, hvor du indtaster købs- og betalingsinformation. Efter gennemført betaling af guiden får du straks en kvittering med et link til download af dit køb. Du kan således downloade guiden med det samme eller bruge downloadlinket i e-mailen senere.

 

Brug rejseguiden

Når du køber rejseguiden til Napoli, får du bogen online, så du kan have den med på mobilen, din tablet eller computer – og du kan selvfølgelig også vælge af printe den. Brug kortene og turforslagene, og så får du en god og indholdsrig rejse.

  Gå ikke glip af gode tilbud!

  ER DU OPDATERET?

  gå ikke glip af gode tilbud, rejsenyt og inspiration

  TILMELD DIG VAMADOS NYHEDSBREV