Rejseguide til Jerevan

Overblik over Jerevan

En rejse til Jerevan er en spændende tur til en af de ældste beboede byer i verden. Ruiner fra byens tidlige tid som fæstningen Erebuni og den kristne tid, der begyndte allerede i 300-tallet ligger som synlige spor af den moderne bys spæde start.

 

Byen voksede gennem 1900-tallet fra 30.000 indbyggere til at huse flere end en million mennesker, og den er et fint eksempel på sovjetisk udvikling, hvor der er hentet inspiration fra traditionel armensk arkitektur. Mellem bygningerne er der parker, søer og i det hele taget en luftig og dejlig atmosfære.

 

Om rejseguiden til Jerevan
 • Antal ture: 5 ture i byen + ture i omegnen
 • Sider: 39
 • Udgivet: 2019
 • Forfatter: Stig Albeck
 • Forlag: Vamados.dk
 • Sprog: Dansk
 • ISBN: 978-87-93329-77-5

 

Om rejseguiden

Rejseguiden til Jerevan giver dig overblik over seværdigheder og oplevelser i den armenske by. Læs om topseværdigheder og andre seværdigheder, og køb en rejseguide med turforslag og beskrivelser af alle byens vigtigste kirker, monumenter, palæer, museer m.v.

 

Jerevan venter på dig, og på vamados.dk kan du også finde billige flybilletter og gode deals på hoteller til rejsen. Du vælger bare din rejsedatoer, og så får du forslag til fly og overnatning i og omkring byen.

 

Læs mere om Jerevan og Armenien

 

Køb rejseguiden

Klik på knappen “Put i varekurv” for at købe rejseguiden. Herefter kommer du til betalingen, hvor du indtaster købs- og betalingsinformation. Efter gennemført betaling af guiden får du straks en kvittering med et link til download af dit køb. Du kan således downloade guiden med det samme eller bruge downloadlinket i e-mailen senere.

 

Brug rejseguiden

Når du køber rejseguiden til Jerevan, får du bogen online, så du kan have den med på mobilen, din tablet eller computer – og du kan selvfølgelig også vælge af printe den. Brug kortene og turforslagene, og så får du en god og indholdsrig rejse.

  Gå ikke glip af gode tilbud!

  ER DU OPDATERET?

  gå ikke glip af gode tilbud, rejsenyt og inspiration

  TILMELD DIG VAMADOS NYHEDSBREV