Overblik over Brasilien

Fortryllende Brasilien har noget for enhver smag. Det store lande bugner med rejsemuligheder, uanset hvad man har lyst til. Her kan man opleve spændende historie og moderne arkitektur, dybe jungler, store floder og brusende vandfald og naturligvis dejlige strande som bl.a. Copacabana i Rio de Janeiro.

Den brasilianske hovedstad, Brasilia, ligger inde i landet, og den blev designet af bl.a. Oscar Niemeyer, da man havde besluttet at flytte hovedstaden fra Rio de Janeiro til det nye sted. I dag er Brasilia optaget på UNESCO’s verdensarvsliste med sin modernistiske arkitektur og artistiske byplanlægning.

Mange andre brasilianske byer er også et besøg værd. Rio de Janeiro med strande, Sukkertoppen og Kristusfiguren kender alle, men São Paolo har som landets største by også sine seværdigheder. Det gælder også for Salvador, Manaus og andre storbyer, og som kontrast hertil står fx den lille by Paraty, der er bevaret fra den portugisiske kolonitid.

 

Om rejseguiden
Rejseguiden til Brasilien giver dig overblik over seværdigheder og oplevelser i brasilianske byer. Læs om topseværdigheder og andre seværdigheder, og køb en rejseguide med turforslag og beskrivelser af alle byens vigtigste kirker, monumenter, palæer, museer m.v.

Brasilien venter på dig, og på vamados.dk kan du også finde billige flybilletter og gode deals på hoteller til rejsen. Du vælger bare din rejsedatoer, og så får du forslag til fly og overnatning i og omkring byen.

 

Læs mere om Brasilien

Rejseguide om Rio de Janeiro: vamados.dk/rio-de-janeiro
Brasilien turisme: www.visitbrasil.com

 

Køb rejseguiden
Klik på knappen “Put i varekurv” for at købe rejseguiden. Herefter kommer du til betalingen, hvor du indtaster købs- og betalingsinformation. Efter gennemført betaling af guiden får du straks en kvittering med et link til download af dit køb. Du kan således downloade guiden med det samme eller bruge downloadlinket i e-mailen senere.

 

Brug rejseguiden
Når du køber rejseguiden til Brasilien og landets byer, får du bøgerne online, så du kan have dem med på mobilen, din tablet eller computer – og du kan selvfølgelig også vælge af printe dem. Brug kortene og turforslagene, og så får du en god og indholdsrig rejse.

    Gå ikke glip af gode tilbud!

    ER DU OPDATERET?

    gå ikke glip af gode tilbud, rejsenyt og inspiration

    TILMELD DIG VAMADOS NYHEDSBREV