Overblik over Chile

Det lange land, Chile, strækker sig fra det tørre Arica i nord til Punta Arenas og Ildlandet i syd. Andesbjergene tårner sig op mod øst og danner grænse til resten af Sydamerika, mens Stillehavet ligger langs vestkysten.

De mange kilometer fra nord til syd giver rige muligheder fra vandreture i bjerge og omkring søer til ture ved vandet og på ski. Landets byer med Santiago i spidsen er også seværdige – og turen mod syd er også uforglemmelig.

Hovedstaden Santiago er det naturlige sted at starte oplevelserne i Chile. Plaza de Armas er det gamle, spanske centrum med byens katedral, og herfra er der ikke langt til utallige andre seværdigheder.

 

Om rejseguiden
Rejseguiden til Chile giver dig overblik over seværdigheder og oplevelser i chilenske byer. Læs om topseværdigheder og andre seværdigheder, og køb en rejseguide med turforslag og beskrivelser af alle byens vigtigste kirker, monumenter, palæer, museer m.v.

Chile venter på dig, og på vamados.dk kan du også finde billige flybilletter og gode deals på hoteller til rejsen. Du vælger bare din rejsedatoer, og så får du forslag til fly og overnatning i og omkring byen.

 

Læs mere om Chile

Rejseguide om Santiago: vamados.dk/santiago
Chile turisme: www.visitchile.com

 

Køb rejseguiden
Klik på knappen “Put i varekurv” for at købe rejseguiden. Herefter kommer du til betalingen, hvor du indtaster købs- og betalingsinformation. Efter gennemført betaling af guiden får du straks en kvittering med et link til download af dit køb. Du kan således downloade guiden med det samme eller bruge downloadlinket i e-mailen senere.

 

Brug rejseguiden
Når du køber rejseguiden til Chile og landets byer, får du bøgerne online, så du kan have dem med på mobilen, din tablet eller computer – og du kan selvfølgelig også vælge af printe dem. Brug kortene og turforslagene, og så får du en god og indholdsrig rejse.

    Gå ikke glip af gode tilbud!

    ER DU OPDATERET?

    gå ikke glip af gode tilbud, rejsenyt og inspiration

    TILMELD DIG VAMADOS NYHEDSBREV