View, Rio de Janeiro, Brazil

 

Overblik over Rio de Janeiro

Få byer i verden vækker så megen livsglæde som Rio de Janeiro. Her er der sambafodbold, det farvestrålende årlige karneval, strandene Copacabana og Ipenema, Corcovado-banen og mange andre oplevelser, som blot venter på besøgende.

 

Højdepunkterne i byen er bogstaveligt talt det markante bjerg Sukkertoppen og den imponerende Kristusstatue, der står favnende og skuer over hele storbyområdet og havet. En tur til statuen er et must på en rejse til den charmerende brasilianske metropol. Statuen og udsigten er uforglemmelig.

 

Om rejseguiden til Rio de Janeiro
 • Antal ture: X ture i byen + ture i omegnen
 • Sider: XX
 • Udgivet: Udgives snart
 • Forfatter: Stig Albeck
 • Forlag: Vamados.dk
 • Sprog: Dansk
 • ISBN: 978-87-93491-XX-X

 

Om rejseguiden

Rejseguiden til Rio de Janeiro giver dig overblik over seværdigheder og oplevelser i den brasilianske by. Læs om topseværdigheder og andre seværdigheder, og køb en rejseguide med turforslag og beskrivelser af alle byens vigtigste kirker, monumenter, palæer, museer m.v.

 

Rio de Janeiro venter på dig, og på vamados.dk kan du også finde billige flybilletter og gode deals på hoteller til rejsen. Du vælger bare din rejsedatoer, og så får du forslag til fly og overnatning i og omkring byen.

 

Læs mere om Rio de Janeiro og Brasilien

 

Køb rejseguiden

Klik på knappen “Put i varekurv” for at købe rejseguiden. Herefter kommer du til betalingen, hvor du indtaster købs- og betalingsinformation. Efter gennemført betaling af guiden får du straks en kvittering med et link til download af dit køb. Du kan således downloade guiden med det samme eller bruge downloadlinket i e-mailen senere.

 

Brug rejseguiden

Når du køber rejseguiden til Rio de Janeiro, får du bogen online, så du kan have den med på mobilen, din tablet eller computer – og du kan selvfølgelig også vælge af printe den. Brug kortene og turforslagene, og så får du en god og indholdsrig rejse.

  Gå ikke glip af gode tilbud!

  ER DU OPDATERET?

  gå ikke glip af gode tilbud, rejsenyt og inspiration

  TILMELD DIG VAMADOS NYHEDSBREV