Overblik over Argentina

Argentina er et af de store sydamerikanske lande, som har så meget at byde på. Landet ligger fra milde klimazoner til Andesbjergene og Patagoniens køligere vintre, og her er både regnskove, dejlige strande, store vinområder, pampas og gletsjere. Mangfoldigheden er stor, og det samme gælder oplevelserne i de argentinske byer.

Buenos Aires er landets hovedstad, og den store by har en helt særlig sjæl, man altid gerne vil tilbage til. Og det gælder både charmerende bydele som fx San Telmo, den statelige og berømte Teatro Colón, Avenida og Plaza de Mayo med mange pragtbygninger og hovedstrøget Florida. Overalt er der oplevelser, smukke bygninger og en spændende historie.

De argentinske provinsbyer er også spændende at opleve. Man kan se den planlagte by, La Plata, vinhovedstaden Mendoza, bjergbyen San Carlos de Bariloche og verdens sydligste større by, Ushuaia, for bare at nævne nogle få. Overalt er der en unik atmosfære og omegne, der sammensætter Argentina.

 

Om rejseguiden
Rejseguiden til Argentina giver dig overblik over seværdigheder og oplevelser i argentinske byer. Læs om topseværdigheder og andre seværdigheder, og køb en rejseguide med turforslag og beskrivelser af alle byens vigtigste kirker, monumenter, palæer, museer m.v.

Argentina venter på dig, og på vamados.dk kan du også finde billige flybilletter og gode deals på hoteller til rejsen. Du vælger bare din rejsedatoer, og så får du forslag til fly og overnatning i og omkring byen.

 

Læs mere om Argentina

Rejseguide om Buenos Aires: vamados.dk/buenos-aires
Argentina turisme: www.argentina.travel

 

Køb rejseguiden
Klik på knappen “Put i varekurv” for at købe rejseguiden. Herefter kommer du til betalingen, hvor du indtaster købs- og betalingsinformation. Efter gennemført betaling af guiden får du straks en kvittering med et link til download af dit køb. Du kan således downloade guiden med det samme eller bruge downloadlinket i e-mailen senere.

 

Brug rejseguiden
Når du køber rejseguiden til Argentina og landets byer, får du bøgerne online, så du kan have dem med på mobilen, din tablet eller computer – og du kan selvfølgelig også vælge af printe dem. Brug kortene og turforslagene, og så får du en god og indholdsrig rejse.

    Gå ikke glip af gode tilbud!

    ER DU OPDATERET?

    gå ikke glip af gode tilbud, rejsenyt og inspiration

    TILMELD DIG VAMADOS NYHEDSBREV