Overblik over Albanien

Albanien ligger smukt på Balkan og byder turister velkommen til smukke sandstrande, underskønne bjerge, søer og floder og byer med atmosfære. Det er oplevelser, der står i kontrast til Albanien gennem de kommunistiske årtier i 1900-tallet, hvor landet nærmest var lukket for omverdenen.

Den tid er ovre, og nu kan man rigtigt nyde seværdighederne, der starter i hovedstaden Albanien. Det gamle, politiske elitekvarter Blloku, hvor Enver Hoxhas hus ligger, er blevet til stedte, hvor caféer, barer, restauranter ligger, og hvor gadelivet udfolder sig.

Byer som Gjirokaster, Shkodër, Sarandë er smukke og meget forskelligartede provinsbyer, hvor man kan opleve albansk kultur og historie. Gjirokaster ligger i højderne, og den gamle bydel er optaget med UNESCO’s verdensarvsliste, mens Shkodërs elegante bycentrum og borg med udsigt over Shkodërsøen ligeledes fantastisk.

 

Om rejseguiden
Rejseguiden til Albanien giver dig overblik over seværdigheder og oplevelser i albanske byer. Læs om topseværdigheder og andre seværdigheder, og køb en rejseguide med turforslag og beskrivelser af alle byens vigtigste kirker, monumenter, palæer, museer m.v.

Albanien venter på dig, og på vamados.dk kan du også finde billige flybilletter og gode deals på hoteller til rejsen. Du vælger bare din rejsedatoer, og så får du forslag til fly og overnatning i og omkring byen.

 

Læs mere om Albanien

Rejseguide om Tirana: vamados.dk/tirana
Albanien turisme: www.albania.al

Køb rejseguiden
Klik på knappen “Put i varekurv” for at købe rejseguiden. Herefter kommer du til betalingen, hvor du indtaster købs- og betalingsinformation. Efter gennemført betaling af guiden får du straks en kvittering med et link til download af dit køb. Du kan således downloade guiden med det samme eller bruge downloadlinket i e-mailen senere.

 

Brug rejseguiden
Når du køber rejseguiden til Albanien og landets byer, får du bøgerne online, så du kan have dem med på mobilen, din tablet eller computer – og du kan selvfølgelig også vælge af printe dem. Brug kortene og turforslagene, og så får du en god og indholdsrig rejse.

    Gå ikke glip af gode tilbud!

    ER DU OPDATERET?

    gå ikke glip af gode tilbud, rejsenyt og inspiration

    TILMELD DIG VAMADOS NYHEDSBREV