Shanghai rejseguide

Overblik over Shanghai

Shanghai har stor historisk tiltrækningskraft og er en livlig og interessant kinesisk millionby af de helt store. Byen er økonomisk et af Kinas lokomotiver, og det har i den grad sat sit præg på gadebilledet, der er som et udstillingsbillede for hele verden over kinesisk fremskridt og velstandsstigning i den globale økonomi.

 

For turister betyder den en række fascinerende højhuse og spændende moderne arkitekter, ikke mindst langs byens havn, hvor bydelen Pudong rejser sig imponerende overfor det gamle centrum. Skyskraber efter skyskraber står smukt og himmelstræbende ved siden af hinanden, og herfra kan man nyde udsigten fra toppen af byen.

 

Om rejseguiden til Shanghai
 • Antal ture: 4 ture i byen + ture i omegnen
 • Sider: 33
 • Udgivet: 2019
 • Forfatter: Stig Albeck
 • Forlag: Vamados.dk
 • Sprog: Dansk
 • ISBN: 978-87-93491-29-8

 

Om rejseguiden

Rejseguiden til Shanghai giver dig overblik over seværdigheder og oplevelser i den kinesiske by. Læs om topseværdigheder og andre seværdigheder, og køb en rejseguide med turforslag og beskrivelser af alle byens vigtigste kirker, monumenter, palæer, museer m.v.

 

Shanghai venter på dig, og på vamados.dk kan du også finde billige flybilletter og gode deals på hoteller til rejsen. Du vælger bare din rejsedatoer, og så får du forslag til fly og overnatning i og omkring byen.

 

Læs mere om Shanghai og Kina

 

Køb rejseguiden

Klik på knappen “Put i varekurv” for at købe rejseguiden. Herefter kommer du til betalingen, hvor du indtaster købs- og betalingsinformation. Efter gennemført betaling af guiden får du straks en kvittering med et link til download af dit køb. Du kan således downloade guiden med det samme eller bruge downloadlinket i e-mailen senere.

 

Brug rejseguiden

Når du køber rejseguiden til Shanghai, får du bogen online, så du kan have den med på mobilen, din tablet eller computer – og du kan selvfølgelig også vælge af printe den. Brug kortene og turforslagene, og så får du en god og indholdsrig rejse.

  Gå ikke glip af gode tilbud!

  ER DU OPDATERET?

  gå ikke glip af gode tilbud, rejsenyt og inspiration

  TILMELD DIG VAMADOS NYHEDSBREV