Overblik over Malawi

Malawi er et af Østafrikas smukke lande, hvor naturen og dyrelivet er en uforglemmelig del af rejsen. Landet er kendt for ikke mindst Malawisøen, der er hjemsted for flest arter i hele verden. Flere end 700 slags ciclider er blot nogle af de mange, flotte fisk.

Hovedstaden Lilongwe er en by, der ligger tæt på naturen og er domineret af lave bebyggelser omkring floden Lilongwe River og Lilongwe Wildlife Centre, der ligger midt i byen. Man kan også se landets regeringsbygninger og monumenter for blandt andet Hastings Kamuzu Banda.

Malawi har to storbyer med den centralt beliggende Lilongwe og Blantyre i syd. I Blantyre kan man blandt opleve den smukke St. Michael and All Angels Church. Flere andre byer er seværdige. Det gælder fx Zomba, der var den første hovedstad i British Central Africa.

 

Om rejseguiden
Rejseguiden til Malawi giver dig overblik over seværdigheder og oplevelser i malawiske byer. Læs om topseværdigheder og andre seværdigheder, og køb en rejseguide med turforslag og beskrivelser af alle byens vigtigste kirker, monumenter, palæer, museer m.v.

Malawi venter på dig, og på vamados.dk kan du også finde billige flybilletter og gode deals på hoteller til rejsen. Du vælger bare din rejsedatoer, og så får du forslag til fly og overnatning i og omkring byen.

 

Læs mere om Malawi

Rejseguide om Lilongwe: vamados.dk/lilongwe
Malawi turisme: www.malawitourism.com

 

Køb rejseguiden
Klik på knappen “Put i varekurv” for at købe rejseguiden. Herefter kommer du til betalingen, hvor du indtaster købs- og betalingsinformation. Efter gennemført betaling af guiden får du straks en kvittering med et link til download af dit køb. Du kan således downloade guiden med det samme eller bruge downloadlinket i e-mailen senere.

 

Brug rejseguiden
Når du køber rejseguiden til Malawi og landets byer, får du bøgerne online, så du kan have dem med på mobilen, din tablet eller computer – og du kan selvfølgelig også vælge af printe dem. Brug kortene og turforslagene, og så får du en god og indholdsrig rejse.

    Gå ikke glip af gode tilbud!

    ER DU OPDATERET?

    gå ikke glip af gode tilbud, rejsenyt og inspiration

    TILMELD DIG VAMADOS NYHEDSBREV