Overblik over Danmark

Danmark er det sydligste af de tre skandinaviske lande, og det er et land med små afstande og store oplevelser. Man er aldrig langt fra en af de dejlige strande, der ligger over hele landet, og søer, skove og bakkede landskaber giver gode muligheder for fx cykel-, vandre- eller sejlture. Også byerne har meget at byde på med København i spidsen.

Hovedstaden København er et smukt møde med mange århundreders historie, og overalt hersker der er hyggelig atmosfære. Her er imponerende slotte, smukke kirker, spændende museer og et middelaldercentrum, hvor gader og stræder brydes af skønne pladser. Nyhavn, Tivoli og Den Lille Havfrue ligger i toppen af populære udflugtsmål.

I de danske provinsbyer er der også meget at se. H.C. Andersens hjemby Odense står i eventyrforfatterens navn, og Jyllands største by, Aarhus, fremviser fin kunst på ARoS og på Moesgaard Museum syd for byen. Aalborg, Esbjerg, Vejle og mange andre byer har hyggelige strøggader, havnemiljøer og andet, der giver afslapning og oplevelser.

 

Om rejseguiden
Rejseguiden til Danmark giver dig overblik over seværdigheder og oplevelser i danske byer. Læs om topseværdigheder og andre seværdigheder, og køb en rejseguide med turforslag og beskrivelser af alle byens vigtigste kirker, monumenter, palæer, museer m.v.

Danmark venter på dig, og på vamados.dk kan du også finde billige flybilletter og gode deals på hoteller til rejsen. Du vælger bare din rejsedatoer, og så får du forslag til fly og overnatning i og omkring byen.

 

Læs mere om Danmark

Rejseguide om København: vamados.dk/koebenhavn
Danmark turisme: www.visitdenmark.com

 

Køb rejseguiden
Klik på knappen “Put i varekurv” for at købe rejseguiden. Herefter kommer du til betalingen, hvor du indtaster købs- og betalingsinformation. Efter gennemført betaling af guiden får du straks en kvittering med et link til download af dit køb. Du kan således downloade guiden med det samme eller bruge downloadlinket i e-mailen senere.

 

Brug rejseguiden
Når du køber rejseguiden til Danmark og landets byer, får du bøgerne online, så du kan have dem med på mobilen, din tablet eller computer – og du kan selvfølgelig også vælge af printe dem. Brug kortene og turforslagene, og så får du en god og indholdsrig rejse.

    Gå ikke glip af gode tilbud!

    ER DU OPDATERET?

    gå ikke glip af gode tilbud, rejsenyt og inspiration

    TILMELD DIG VAMADOS NYHEDSBREV