Overblik over Wales

Wales hedder Cymru på walisisk, og en tur hertil er et dejligt møde med den smukke natur og lokale skikke, der er anderledes end i nabolandet England. I landet er der store nationalparker, flotte kystlandskaber, og både storbyer og mindre byer er spændende at opleve.

Hovedstaden Cardiff ligger i det walisiske sydøst, og vandet i Bristol Channel giver en stor havn i byen, hvor der blandt andet ligger museer og landets senat. I centrum står imponerende Cardiff Castle, og byens shoppingstrøg og gamle arkader er absolut også besøg værd.

Swansea, Merthyr Tydfil og andre byer rundt omkring i Wales byder også på store oplevelser i og omkring byerne. Man kan flere steder køre med veteranjernbaner gennem landskabet, og Big Pit National Coal Museum er et møde med den kulmineindustri, der gennem mange år skabte Wales’ udvikling og økonomi.

 

Om rejseguiden
Rejseguiden til Wales giver dig overblik over seværdigheder og oplevelser i walisiske byer. Læs om topseværdigheder og andre seværdigheder, og køb en rejseguide med turforslag og beskrivelser af alle byens vigtigste kirker, monumenter, palæer, museer m.v.

Wales venter på dig, og på vamados.dk kan du også finde billige flybilletter og gode deals på hoteller til rejsen. Du vælger bare din rejsedatoer, og så får du forslag til fly og overnatning i og omkring byen.

 

Læs mere om Wales

Rejseguide om Cardiff: vamados.dk/cardiff
Wales turisme: www.visitwales.com

 

Køb rejseguiden
Klik på knappen “Put i varekurv” for at købe rejseguiden. Herefter kommer du til betalingen, hvor du indtaster købs- og betalingsinformation. Efter gennemført betaling af guiden får du straks en kvittering med et link til download af dit køb. Du kan således downloade guiden med det samme eller bruge downloadlinket i e-mailen senere.

 

Brug rejseguiden
Når du køber rejseguiden til Wales og landets byer, får du bøgerne online, så du kan have dem med på mobilen, din tablet eller computer – og du kan selvfølgelig også vælge af printe dem. Brug kortene og turforslagene, og så får du en god og indholdsrig rejse.

    Gå ikke glip af gode tilbud!

    ER DU OPDATERET?

    gå ikke glip af gode tilbud, rejsenyt og inspiration

    TILMELD DIG VAMADOS NYHEDSBREV