Site logo

St. Louis Miniguide

34,95kr.

Kategori:

Beskrivelse

Denne miniguide til St. Louis er en af vamados.dk’s mange rejseguider. De er klar til brug på smartphone, tablet og computer, og du kan også nemt printe dem. Rejseguiderne giver dig detaljeret information om byer og de ting, der gør din tur oplevelsesrig og uforglemmelig. Du får beskrivelser af byens kendte og mindre kendte seværdigheder, og de tilrettelagte vandreture i byen bringer dig forbi alle stederne i ro og mag. Du vil opleve, at guiderne ikke blot tager dig til top 10-seværdigheder, men også til mange dejlige lokale steder eller seværdigheder, der ligger lidt off the beaten track.

 

Spændende seværdigheder
Med forslagene til vandreture er der bykort, så du hele tiden har et overblik over byen, du er i. Du kan følge de foreslåede ture eller tilrettelægge dine egne ture. Der er nemlig geotags på alle seværdighederne, så du med telefonen og Google Maps straks kan få den korteste rute til de seværdigheder, du planlægger at se. Undervejs kan du med guiden finde gode shoppingsteder eller gode aktiviteter med børn. Der er også kort med steder, der er værd at besøge i omegnen af den by, du besøger.

 

Historisk overblik
I rejseguiden til St. Louis får du også en beskrivelse af byens historie med overblik over de ting, der har formet den by, du besøger. Store begivenheder, krige, kulturpåvirkninger, industrialisering og meget andet giver dig højdepunkter fra byens fortid og nutid.

 

Om rejseguiden til St. Louis
– Seværdigheder i byen + ture i omegnen
– Sider: 13
– Udgivet: 2020
– Forfatter: Stig Albeck
– Forlag: Vamados.dk
– Sprog: Dansk
– ISBN: 978-87-93491-69-4

 

Køb rejseguiden
Klik på knappen “Put i varekurv” for at købe rejseguiden. Herefter kommer du til betalingen, hvor du indtaster købs- og betalingsinformation. Efter gennemført betaling af guiden får du straks en kvittering med et link til download af dit køb. Du kan således downloade guiden med det samme eller bruge downloadlinket i e-mailen senere.

 

Se alle rejseguider
Besøg Vamados’ boghandel.
Vamados på engelsk.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “St. Louis Miniguide”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *