Site logo

Pristina rejseguide

74,95kr.

Kategori:

Beskrivelse

Denne rejseguide til Pristina er en af vamados.com’s mange skræddersyede guides til brug på smartphone, tablet, computer eller til print. Rejseguiderne giver dig detaljeret information om byer og de ting, der gør din tur oplevelsesrig og uforglemmelig. Du får beskrivelser af byens kendte og mindre kendte seværdigheder, og de tilrettelagte vandreture i byen bringer dig forbi alle stederne i ro og mag. Du vil opleve, at guiderne ikke blot tager dig til top 10-seværdigheder, men også til mange dejlige lokale steder eller seværdigheder, der ligger lidt off the beaten track.

Spændende seværdigheder
Med forslagene til vandreture er der bykort, så du hele tiden har et overblik over byen, du er i. Du kan følge de foreslåede ture eller tilrettelægge dine egne ture. Der er nemlig geotags på alle seværdighederne, så du med telefonen og Google Maps straks kan få den korteste rute til de seværdigheder, du planlægger at se. Undervejs kan du med guiden finde gode shoppingsteder eller gode aktiviteter med børn.

Historisk overblik
I rejseguiden til Pristina får du også en beskrivelse af byens historie med overblik over de ting, der har formet den by, du besøger. Store begivenheder, krige, kulturpåvirkninger, industrialisering og meget andet giver dig højdepunkter fra byens fortid og nutid. Du får også information om Kosovo, der giver grundlæggende fakta om stedet, du besøger.

Om rejseguiden til Pristina
– Antal ture: 2 ture i byen + ture i omegnen
– Sider: 23
– Udgivet: 2019
– Forfatter: Stig Albeck
– Forlag: Vamados.com
– Sprog: Dansk
– ISBN: 978-87-93329-82-9

Køb rejseguiden
Klik på knappen “Put i varekurv” for at købe rejseguiden. Herefter kommer du til betalingen, hvor du indtaster købs- og betalingsinformation. Efter gennemført betaling af guiden får du straks en kvittering med et link til download af dit køb. Du kan således downloade guiden med det samme eller bruge downloadlinket i e-mailen senere.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pristina rejseguide”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *