Overblik over Namibia

Namibia er et land i det sydvestlige Afrika, og her venter der uforglemmelige oplevelser i landets varierede natur og i de hyggelige byer. Landet er præget af ørkener, nationalparker, Atlanterhavet og af en interessant kolonihistorie, der har sat arkitektonisk præg.

Hovedstaden Windhoek er en moderne by, hvor velholdte bygninger fra ikke mindst den tyske kolonitid ligger blandt de mange nyere opførelser fra tiden under Sydafrika og som selvstændigt land fra 1990. Det giver samlet en spændende historisk cocktail af arkitektur og bygninger, som danner en meget rar og elegant helhedsoplevelse.

I Namibias provins kan man besøge flere spændende byer som fx Walvis Bay, Swakopmund og Lüderitz. De ligger alle ved Atlanterhavskysten og har alle en del gamle bygninger, der vidner om byernes og landet historie.

 

Om rejseguiden
Rejseguiden til Namibia giver dig overblik over seværdigheder og oplevelser i namibiske byer. Læs om topseværdigheder og andre seværdigheder, og køb en rejseguide med turforslag og beskrivelser af alle byens vigtigste kirker, monumenter, palæer, museer m.v.

Namibia venter på dig, og på vamados.dk kan du også finde billige flybilletter og gode deals på hoteller til rejsen. Du vælger bare din rejsedatoer, og så får du forslag til fly og overnatning i og omkring byen.

 

Læs mere om Namibia

Rejseguide om Windhoek: vamados.dk/windhoek
Namibia turisme: www.namibiatourism.com.na

 

Køb rejseguiden
Klik på knappen “Put i varekurv” for at købe rejseguiden. Herefter kommer du til betalingen, hvor du indtaster købs- og betalingsinformation. Efter gennemført betaling af guiden får du straks en kvittering med et link til download af dit køb. Du kan således downloade guiden med det samme eller bruge downloadlinket i e-mailen senere.

 

Brug rejseguiden
Når du køber rejseguiden til Namibia og landets byer, får du bøgerne online, så du kan have dem med på mobilen, din tablet eller computer – og du kan selvfølgelig også vælge af printe dem. Brug kortene og turforslagene, og så får du en god og indholdsrig rejse.

    Gå ikke glip af gode tilbud!

    ER DU OPDATERET?

    gå ikke glip af gode tilbud, rejsenyt og inspiration

    TILMELD DIG VAMADOS NYHEDSBREV