Overblik over Egypten

Egypten er et land, der får de flest til at tænke på historiens vingesus. Nilen slanger sig gennem landet, og langs dens breder står monumenterne for Egyptens store civilisationer med faraoernes byggerier i spidsen. Pyramider og gravkamre er verdensberømte udflugtsmål og dertil kommer de mange oplevelser, man finder i Egyptens byer og langs landets strande.

Hovedstaden Cairo er hjemstedet for de mest berømte pyramiden. Det er i bydelen Giza, Keopspyramiden står bag sfinksens gådefulde blik. Det er også i Cairo, landets uforglemmelige, arkæologiske museum ligger. Her er skattene uvurderlige og umådeligt interessante at se og opleve. Man skal heller ikke glemme at opleve stemningen i Cairo, hvor Nilen også har sit løb.

Der venter også oplevelser i de egyptiske byer uden for Cairo. I kystbyen Alexandria stod engang det berømte fyrtårn, og det var også her, verdens engang fornemste bibliotek lå. Det er fortid, men det er det moderne Alexandria ikke. Det samme gælder for en by som Port Said, der blev anlagt i forbindelse med Suezkanalen, som er byens store attraktion. Længere sydpå ligger populære badebyer som Hurghada og Sharm El-Sheikh.

 

Om rejseguiden
Rejseguiden til Egypten giver dig overblik over seværdigheder og oplevelser i egyptiske byer. Læs om topseværdigheder og andre seværdigheder, og køb en rejseguide med turforslag og beskrivelser af alle byens vigtigste kirker, monumenter, palæer, museer m.v.

Egypten venter på dig, og på vamados.dk kan du også finde billige flybilletter og gode deals på hoteller til rejsen. Du vælger bare din rejsedatoer, og så får du forslag til fly og overnatning i og omkring byen.

 

Læs mere om Egypten

Rejseguide om Cairo: vamados.dk/cairo
Egypten turisme: www.egypt.travel

 

Køb rejseguiden
Klik på knappen “Put i varekurv” for at købe rejseguiden. Herefter kommer du til betalingen, hvor du indtaster købs- og betalingsinformation. Efter gennemført betaling af guiden får du straks en kvittering med et link til download af dit køb. Du kan således downloade guiden med det samme eller bruge downloadlinket i e-mailen senere.

 

Brug rejseguiden
Når du køber rejseguiden til Egypten og landets byer, får du bøgerne online, så du kan have dem med på mobilen, din tablet eller computer – og du kan selvfølgelig også vælge af printe dem. Brug kortene og turforslagene, og så får du en god og indholdsrig rejse.

    Gå ikke glip af gode tilbud!

    ER DU OPDATERET?

    gå ikke glip af gode tilbud, rejsenyt og inspiration

    TILMELD DIG VAMADOS NYHEDSBREV