Stig

Stig

Del på facebook
Del på linkedin
Del på whatsapp
Del på email

Varm kakao og søde katte i Krakow

Den polske kulturby Krakow er kendt for masser af kultur og en nærmest uendelig række seværdigheder med Markedspladsen og slottet Wawel i spidsen. Men knurhår og katteleg er også en del af byen.

Det er nemt at komme til Krakow, og husk at skrive navnet Kocia Kawiarnia Kociarnia på huskelisten over de ting, du gerne vil se. Det er en hyggelig kattecafé, som verden har set mange af, siden Cat Flower Garden åbnede i Taipei i 1998.

Og efter den slagne tur på museer, i byens katedral og måske gennem Krakows jødiske bydel er der ikke noget så afslappende som en tur på kattecafé, hvor du kommer på besøg i kattenes hjem. Nogle af beboerne sover og spinder, mens andre leger med cafégæster. Og om du bare vil nyde kattene med en varm cacao i hånden eller lege løs med dem, er helt op til dig.

Der er to kattecaféer i byen, og du behøver ikke reservere tid:

  • Caféen på adressen ul. Lubicz 1 er åben for alle over 10 år
  • Caféen på adressen ul. Krowoderska 48 er åben for alle

Vidste du i øvrigt, at kattecaféer blev særligt populære i Japan, fordi mange boliger er små og ikke tillader kæledyr. Derfor begyndte mange japanere at besøge kattene på caféer, der først åbnede i Osaka i 2004 og i Tokyo i 2005.

Se på kortet

PDF Rejseguide

Læs mere som dette

Budapest udsigt
Rejseartikel
Stig

Budapest – Top 10 i Ungarns hovedstad

Budapest er en af Donaus perler, og dens storslåede historie starter tilbage i romertiden med militærposten Aquincum, som du fortsat kan se udgravede rester af. Siden da har en af de smukkeste byer i Centraleuropa bredt sig på begge sider af flodens løb. Du kan godt glæde dig.

Læs Mere »

Modtag nyheder

Gå ikke glip af rabatter, inspiration og rejsenyt

Gå ikke glip af gode tilbud!

ER DU OPDATERET?

gå ikke glip af gode tilbud, rejsenyt og inspiration

TILMELD DIG VAMADOS NYHEDSBREV