Intro til rejse

Din Guide

Billigt direkte til London i feb – 257Dkr. tur/retur!

Læs om byen

London er centrum i den britiske verden, og som imperiets hovedstad har byen gennem århundreder fået inspiration fra kulturer over hele verden, og det sætter sit præg i byens gadebillede. London er en metropol, med noget for enhver smag; det gælder seværdigheder, oplevelser og også de mange etniske restauranter, der er her.

Museerne i London er blandt verdens fineste, og der er noget for enhver smag i British Museums fantastiske samlinger. Imperial War Museum og Tower of London er andre populære valg.

Buckingham Palace, byens kirker, de politiske institutioner, vartegnene og de mange spændende byggerier i moderne og eksperimenterende arkitektur er også oplevelser. En tur under jorden med London Underground bør man også nå; særligt de gamle stationer er spændende.

For mange er et besøg i London indbegrebet af blandt andet indkøbsmuligheder, og i de mange stormagasiner og strøggader i centrum bugner det da også med alt, hvad hjertet begærer. Der gælder også byens restauranter, der ikke mindst repræsenterer det britiske imperium.

Tur/retur

pr. person

fra

257 Dkr.

Fly detaljer

Billetpris

fra

257 Dkr.

Relevante rejseguides

Gå ikke glip af gode tilbud!

ER DU OPDATERET?

gå ikke glip af gode tilbud, rejsenyt og inspiration

TILMELD DIG VAMADOS NYHEDSBREV